* verplicht veld

Huurvoorwaarden Sneekweek

Een boot huren in de Sneekweek? Lees eerst onze extra voorwaarden

Het huren van een boot met als doel het bezoeken van de Sneekweek is bij ons helaas niet mogelijk.

Uit ervaring van de afgelopen jaren weten wij dat er tijdens de Sneekweek niet juist met onze schepen omgegaan wordt. De schepen komen na de Sneekweek dikwijls uitgeleefd, beschadigd en smerig bij ons terug. Wij zijn trots op onze vloot en wanneer huurders onze schepen met weinig respect behandelen gaat ons dit zeer aan het hart.

Door de onderstaande voorwaarden in acht te nemen tijdens de Sneekweek wordt de kans op schade aanzienlijk verminderd. Daarom vragen wij u met de onderstaande voorwaarden akkoord te gaan:

  • Tijdens de Sneekweek mag er niet aan de Sneker grachten, de Pampuskade, de Promenade, de Kolk, de Klipperkade, het Zomerrak en aan het Starteiland afgemeerd worden.

  • Ligplaats nemen is wél toegestaan in de daarvoor bestemde jachthavens.

  • Er mogen geen vlaggen en dergelijke in de verstaging of mast gehesen worden.

  • Gedurende de huurperiode mag het schip niet gebruikt worden als kroeg of uitdragerij.

Als u bij ons een boot huurt in deze Sneekweek-periode dan zult u akkoord moeten gaan met deze voorwaarden en uw handtekening moeten zetten voor u uw boot meekrijgt.

Mocht tijdens de huurperiode in de Sneekweek blijken dat u niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dan wordt zonder pardon de huurperiode beëindigd. Er is geen teruggave van de huurprijs en/of borgsom mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Familie van der Pol