* verplicht veld

Bekijk hier onze aanbiedingen • Bavaria 30 cruiser

  Bavaria 30 cruiser

  Een ruime zeilboot huren met een groot vaargebied? Dan is de Bavaria 30 cruiser het zeiljacht wat u zoekt. De Bavaria 30 heeft een gezellige, ruime kajuit die is voorzien van twee af te sluiten slaapcabines. Dat maakt het de ideale boot voor gezinnen, stellen en vriendengroepen. Het luxe zeiljacht is van alle gemakken voorzien zoals een apart toilet, verwarming, keuken met oven, kookgerei en servies.

   

  Luxe zeilboot huren in Friesland

  Het zeiljacht leent zich voor voor langere zeiltochten door het grote vaargebied tussen Terschelling en Amsterdam. Het is een snel en comfortabel zeiljacht met goede zeileigenschappen, een grootzeil met snelreefsysteem en rolgenua. Beide zijn bedienbaar vanuit de kuip. Dit zeiljacht is vanaf seizoen 2019 uitgerust met een maindropsysteem.

   

   

   


  meer informatie
 • Dufour 30 classic

  Dufour 30 classic

  Wanneer u op zoek bent naar een ruime, comfortabele zeilboot voor 4 tot 6 personen, is de Dufour 30 Classic een zeer geschikt zeiljacht. De Dufour heeft twee af te sluiten slaapcabines en daarnaast kunnen de banken als slaapplaats gebruikt worden. De zeilboot is voorzien van een afgesloten toilet, verwarming en een keuken met koelbox.

   

  Zeilboot huren met ondiepe kiel

  Wat de Dufour 30 verder kenmerkt, is haar ondiepe kiel. Hierdoor is de zeilboot uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie op de Friese meren. De Dufour 30 is voorzien van een grootzeil met lazy jacks en snelreef systeem en een rolreefgenua, beiden bedienbaar vanuit de kuip.

  Deze zeilboot is vanaf seizoen 2019 uitgerust met een maindropsysteem.

   

   


  meer informatie
 • Dehler 28 cruising

  Dehler 28 cruising

  De Dehler 28 is het perfecte zeiljacht voor een sportieve zeilvakantie. De zeilboot is makkelijk bevaarbaar door door ondiepe kiel en de zelfkerende fok. De Dehler 28 is voorzien van een doorgelat grootzeil, ene snelreef- en maindropsysteem. Alle vallen en reeflijnen zijn bedienbaar vanuit de kuip. Voor de sportieve zeiler kan er op aanvraag een genaker bijgeleverd worden.

   

  Zeilboot huren voor sportieve vakantie

  De zeilboot is voorzien van een ruime rondzit, wat de kajuit erg gezellig maakt. Er is één af te sluiten slaapcabine en de rondzit kan tot tweepersoonsbed verbouwd worden. Daarnaast heeft de Dehler 28 een afgesloten toilet, verwarming en keuken.


  meer informatie
 • Friendship 26

  Friendship 26

  De Friendship 26 zeilboot is een compleet ingericht, sportief, polyester zeiljacht. Het is een zeilboot met zeer goede zeileigenschappen, en maximaal 4 slaapplekken. Deze zeilboot is voorzien van een grootzeil met snelreef systeem en een rol-reef Genua. Alle vallen zijn te bedienen vanuit de kuip. 


  meer informatie
 • Sportina 25 (2x) (2011)

  Sportina 25 (2x) (2011)

  Dankzij de gestroomlijnde romp, moderne zeiluitrusting, vele trimmogelijkheden en een 7/8 getuigde mast beschikt deze zeilboot over uitstekende zeileigenschappen. De brede achtersteven gaat over in een ruime kuip waarin 6 personen comfortabel kunnen vertoeven. Het sportieve en speelse karakter van deze bewonderenswaardige zeilboot komt naar voren in de aantrekkelijke kleurstelling en de gestroomlijnde romp. De Sportina 25 is in alle opzichten een comfortabele, veilige zeilboot voor de gepassioneerde zeiler.


  meer informatie
 • Victoire 22 (2x)

  Victoire 22 (2x)

  De Victoire 22 huren? Het is een compleet ingericht kajuitzeilboot met goede zeil eigenschappen. De Victoire 22 is uitgerust met een grootzeil en een rol-reef Genua.


  meer informatie
 • Akkrumer vlet 760

  Akkrumer vlet 760

  Een kleine motorboot huren in Friesland? De stoere Friese werfgebouwde Akkrumer Vlet 760 is van alle gemakken voorzien. Net iets groter dan een kampeersloep, net iets kleiner dan een motorboot. Perfect om met twee personen alle grote en kleine wateren van Friesland, Groningen en Overijssel te ontdekken. De sterke 50 pk dieselmotor in combinatie met de boegschroef laten deze elegante kleine motorboot om zijn as draaien en heerlijk rustig cruisen.

   

  Heeft u geen of weinig ervaring? Vanaf nu kunt u vaarlessen bijboeken met een professionele schipper. 


  meer informatie
 • Sea Angler 23

  Sea Angler 23

  Wilt u een motorboot in Friesland huren waarmee u de meren en kanalen van Friesland, Overijssel en Groningen kunt verkennen? De Sea Angler 23 is hier met haar ruime kuip met afgesloten slaapcabine en achterdek uitermate geschikt voor. Oorspronkelijk is de stoere Sea Angler een  Engelse werk- en vissersboot. Deze comfortabele boot heeft haar zeewaardigheid bewezen en is gemakkelijk alleen te bemannen. De goede bouwkwaliteit, complete uitvoering en tijdloze uitstraling maken van de Sea Angler een fanatische boot voor een meerdaagse vaartocht.

   

  Heeft u geen of weinig ervaring en wilt u een motorboot huren? Vanaf nu kunt u vaarlessen bijboeken met een professionele schipper. 


  meer informatie