* verplicht veld

Ligplaatsen en winterstalling in Sneek

Bent u op zoek naar een ligplaats of winterstalling in Sneek voor uw boot? Bij ons bedrijf zijn enkele ligplaatsen beschikbaar voor schepen van 6 tot 10 meter. Uw schip ligt vlakbij het Sneekermeer en doorvaarroutes naar overige Friese meren en het IJsselmeer. Er zijn geen bruggen in de directe omgeving. Belt u gerust voor meer informatie. Daarnaast is het in de zomer en winter mogelijk uw boot bij ons te stallen.

Winterstalling in Sneek - de mogelijkheden

Voor uw boot bieden wij zowel binnen- als buitenstalling aan voor uw boot. De tarieven worden bepaald op basis van het aantal vierkante meters van uw boot. De prijzen hiervan zijn inclusief kraankosten en het afspuiten van uw boot. Hebt u interesse in het stallen van uw boot? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Onderhoud

Naast stalling kunt u uiteraard ook het onderhoud van uw schip aan ons toevertrouwen. Daarnaast kunt u bij ons in de loods zelf kleine reparaties aan uw schip uitvoeren. In overleg kunt u gebruik maken van gereedschappen, water en stroom. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.