* verplicht veld

Winterstalling Sneek

Bent u op zoek naar een ligplaats of winterstalling in Sneek voor uw boot?

Winterstalling in Sneek - de mogelijkheden

 

Voor uw boot bieden wij zowel binnen- als buitenstalling. Met meerdere geisoleerde hallen, goede bootcradles en bootwagen en een bootlift tot 40 ton kunnen wij vele boottypes een gedegen winterplek beiden.

 

De tarieven worden bepaald op basis van het aantal vierkante meters van uw boot.

 

Buitenwinterligplaats € 22,75 per m2 (minimale kosten € 375,--)

Binnenwinterligplaats € 44,00 per m2 (max. gewicht 2000 kg) 

 

De genoemde prijzen zijn inclusief kraankosten, bokhuur en afspuiten van uw boot. Hebt u interesse in het stallen van uw boot? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Ligplaats in Sneek

 

Onze jachtwerf heeft ook een ruim opgezette jachthaven hier zijn ligplaatsen beschikbaar voor schepen van 6 tot 10 meter. Uw schip ligt vlakbij het Sneekermeer en doorvaarroutes naar overige Friese meren en het IJsselmeer. Er zijn geen bruggen in de directe omgeving. Belt u gerust voor meer informatie. Daarnaast is het in de zomer en winter mogelijk uw boot bij ons te stallen.

 

Reparaties en onderhoud

 

Uiteraard kunt u ook reparaties en onderhoud van uw schip aan ons toevertrouwen. Onze werf heeft door de jaren heen veel kennis in huis gehaald, daarnaast werken wij samen met elke denkbare vakmensen. Van polyester tot staal en van grootzeil tot windvaan. Zeg het maar.  

 

Bootlift en transport

 

Verder kunt u bij ons uw boot in of uit het water laten tillen. Denk hierbij een een bootkeurig of een transport, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Ons bedrijf beschikt over een kleine botenlift met een hijscapaciteit van 2500 kg en een grote botenlift tot 40000 kg.

Bel of mail ons voor uw vragen of een op maat gemaakte offerte.