* verplicht veld

Het Coronavirus en uw vaarvakantie

Allereerst hopen we dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren.

Normaal gesproken zou het watersportseizoen een dezer dagen losbarsten, maar we kunnen er niet omheen, het Corona COVID-19-virus heeft de wereld grotendeels stil gelegd.

Saamhorigheid en het belang om elkaar te helpen hebben nu de grootste prioriteit om het virus niet nog sneller om zich heen te laten grijpen.

De overheid heeft een belangrijke en grondige maatregelen getroffen in de verwachting dat iedereen zich daaraan gaat houden en daardoor de ouderen en kwetsbare doelgroepen onder ons zoveel mogelijk te beschermen.

 

Uw boeking

Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over uw vaarvakantie. Polboten.nl biedt u als dit noodzakelijk blijkt(*) vanwege deze uitzonderlijke situatie de flexibiliteit om uw vaarvakantie op het water eenvoudig en zonder annuleringskosten om te boeken. Ook als u volgens de annuleringvoorwaarden geen recht hebt op vergoeding. Daarom biedt Polboten.nl deze coulanceregeling.

Door te verplaatsen in plaats van te annuleren helpen we elkaar door deze tijd te komen. De verplaatsing zal in de vorm van een voucher aan u worden overlegd, deze kunt u dan verzilveren bij uw nieuwe boeking.

Zo kunnen we na 40 jaar met hart en ziel boten te hebben verhuurd uit blijven kijken naar de komende 40 jaar, en nog veel vaarplezier met elkaar beleven.

(*) Dit wordt per geval bekeken, de geldende maatregelen altijd in acht nemend. Vraag gelieve niet eerder naar verplaatsing of annulering dan strikt noodzakelijk.

 

Vragen? Neem gerust contact op

Polboten.nl streeft ernaar om onze gasten de beste service en beleving te bieden voor en tijdens de vaarvakantie. Maar ook nu!

Wij hopen dat zodra de gezondheidsgevaren van het virus zijn geweken, de boekingen snel weer op gang komen en iedereen weer uit kan kijken naar een onvergetelijke vaartocht.


Heeft u verdere vragen naar gerust contact met ons op.

Blijf gezond en denk om elkaar.

 

Hartelijke groet,

Jappie van der Pol en het team