* verplicht veld

Het Coronavirus en uw vaarvakantie

Een reservering maken voor 2022

 

Vorig jaar werd de wereld opgeschrikt door het COVID-19 virus, er kwamen maatregelen  en opeens was niets meer zeker. Een jaar ook waarin het voorbestaan van ons 40 jarig familiebedrijf nog nooit zo op de proef is gesteld. 

We hebben in deze periode de kans gezien om ons bedrijf Coronaproof te maken en omdat Nederland als vakantieland werd herontdekt volgde er een mooie zomer!

Ondanks det het een jaar was waarin de onzekerheid, met name voor een tweede golf, als rode draad bleef bestaan hebben wij afgelopen seizoen gezien dat een boot huren in Friesland goed binnen de (Nederlandse) maatregelen past. Wij kijken er daarom ook naar uit om u volgend jaar weer te begroeten! Houdt bij het boeken van een boot wel rekening met het volgende:

 

-De boeking valt onder de NJI Algemene Verhuurvoorwaarden Pleziervaartuigen.

-Indien uzelf niet in staat bent om te komen (door Covid-19, een niet toegestane groepssamenstelling, thuis-quarantaine e.d.) dan zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing.

-Mochten er vanuit het RIVM maatregelen gelden, dan volgen wij de adviezen van onze branchevereniging op (NJI en evt. HISWA).

-Inmiddels moeten we accepteren dat het virus onder ons is en kunnen we stellen dat de uitbraak van deze infectieziekte COVID-19 of een mutatie hiervan, voor u geen overmacht meer oplevert. Uw boeking is in dit opzicht dus een weloverwogen besluit.

-Alleen wanneer er een volledige lockdown en/of inreisverbod geldt zullen wij met u naar een passende oplossing zoeken.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Polboten.nl streeft ernaar om onze gasten de beste service en beleving te bieden voor en tijdens de vaarvakantie. Ook nu!

We hopen u dan ook gezond en wel volgend jaar weer op onze haven te kunnen ontvangen.

 

Blijf gezond en denk om elkaar.
 

Hartelijke groet,

Jappie van der Pol en het team