* verplicht veld

Het Coronavirus en uw vaarvakantie

BELANGRIJKE UPDATE:

 

Allereerst hopen we dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren.

De maatregelen versoepelen en het watersportseizoen komt langzaam weer op gang.

Saamhorigheid en het belang om elkaar te helpen blijft voorlopig wel een prioriteit om het virus niet opnieuw om zich heen te laten grijpen.

De overheid heeft ondanks de aangekondigde versoepelingen belangrijke en grondige maatregelen getroffen in de verwachting dat iedereen zich daaraan blijft houden en daardoor de ouderen en kwetsbare doelgroepen onder ons zoveel mogelijk te blijven beschermen.

 

Ondanks de versoepelingen blijven er beperkingen, deze beperkingen hoeven uw vaartocht niet in de weg te staan, maar ben u er van bewust dat bepaalde zaken anders gaan dan u misschien gewend bent. De praktijk heeft inmiddels wel geleerd dat wij onze diensten binnen de maatregelen kunnen uitvoeren, dit heeft ons doen besluiten de coulanceregeling voor onze in Nederland woonachtige klanten te schrappen.

 

Wat betekend bovenstaande voor mijn reeds gemaakte boeking?

1. Wij hebben een protocol opgesteld waaronder het huren van een boot mogelijk is, het protocol vindt u hier: https://www.polboten.nl/meer-info/varenincorona-tijd

 

LET OP, IN VERBAND MET DE AANGEKONDIGDE VERSOEPELINGEN IS DE COULANCEREGELING KOMEN TE VERVALLEN.
2. Polboten.nl biedt u als dit noodzakelijk blijkt(*) vanwege deze uitzonderlijke situatie de flexibiliteit om uw vaarvakantie op het water eenvoudig en zonder annuleringskosten om te boeken. Ook als u volgens de annuleringvoorwaarden geen recht hebt op vergoeding. Daarom biedt Polboten.nl deze coulanceregeling.

Het staat u natuurlijk altijd vrij om uw boeking volgens de annuleringsvoorwaarden te annuleren maar door te verplaatsen in plaats van te annuleren helpen we elkaar door deze tijd te komen. De verplaatsing zal in de vorm van een voucher aan u worden overlegd, deze kunt u dan verzilveren bij uw nieuwe boeking.

Zo kunnen we na 40 jaar met hart en ziel boten te hebben verhuurd uit blijven kijken naar de komende 40 jaar, en nog veel vaarplezier met elkaar beleven.

(*) Dit wordt per geval bekeken, de geldende maatregelen altijd in acht nemend. Vraag gelieve niet eerder naar verplaatsing of annulering dan strikt noodzakelijk.

 

 

Kan ik een boot reserveren?

Ja dat kan, hier geldt dat als wij ons allemaal aan de maatregelen houden de kans steeds reëler wordt dat uw vaarvakantie binnen steeds soepelere maatregelen plaats gaat vinden . Let op, hier kan te zijner tijd wel een protocol van toepassing zijn. Op deze boekingen zijn de gebruikelijke huur en annuleringsvoorwaarden van toepassing. LET OP, IN VERBAND MET DE AANGEKONDIGDE VERSOEPELINGEN IS DE COULANCEREGELING KOMEN TE VERVALLEN.

 

Is uw vraag niet of niet volledig beantwoord? Neem gerust contact op

Polboten.nl streeft ernaar om onze gasten de beste service en beleving te bieden voor en tijdens de vaarvakantie. Maar ook nu!


We hopen u dan ook binnenkort of zo snel mogelijk weer in goede gezondheid op onze haven te kunnen ontvangen.

 


Blijf gezond en denk om elkaar.
 

Hartelijke groet,

Jappie van der Pol en het team